Page 29 - februar
P. 29

Konzerv bojli  Színes  recsegő  zacskó,



        szuper  reklám,  minősé-
        get  sugalló  árfekvés  és
        máris  kellemetlenül  érzi
        magát a vásárló, ha nem
        nyúl  rá  a  termékre.  A
        horgászt kizárólag a nagy
        hal elejtése motiválja, és
        ha egyszer úgy sejti, hogy
        a fellelt bojli lehet a siker
        záloga, önmaga ellen el-
        követett  bűnnek  tartja,
        ha nem vásárol.

        Ismerjük  már  jól  a  szöve-
        get:  egy  minden,  logikusan
        gondolkodó,  sikerorientált
        ember  számára  nagysze-
        rű  ajánlattal  kereslek!  Hát
        persze! Ha nemet mondok,
        valószínűleg  nem  vagyok      Az eltarthatóság lényeges dolog,
        komplett. Hogy igazoljam a     de pont a lényeget veszi el
        bókokat,  veszek  is  minden-
        ből jócskán, nehogy én lógjak ki a sorból. Ha a csoda- adott időszakban, szükséges arányban minden táp-
        szer nem válik be, nyilván a felhasználás körülményei  lálkozástani szempontból elengedhetetlen összetevő
        nem voltak megfelelőek, a termék biztosan tökéletes.  alkotja a tökéletes egészet. Amennyiben ez összeáll,
        Tökéletesen gömbölyű, megnyerő színű, intenzíven il- óriási hiba a tartósítás egyes módjaival tönkretenni a
        latozó, s majdnem korlátlan ideig eltartható. Minden  pénzt és fáradságot nem kímélő munka eredményét.
        olyan szempontnak megfelel, ami amúgy nem szem- A  természetes  megoldásokat  kell  előnyben  része-
        pont, de hát ilyen az élet. A csali formája legfeljebb a  síteni, úgymint pasztőrözés vagy szárítás. Az előbbi   pontyhorgászat
        horog kitakarása miatt lényeges, tehát a torz szemek is  technikailag nehezen kivitelezhető így, a víztartalom
        funkcionálnak. A ponty szín (nem) látásáról már szinte
        mindenki tud. Az illat nem párosul feltétlenül ízzel, vi-  Mindenkit szeretettel várunk!
        szont elrejt előlünk néhány, a pontyok által nem díja-  A  horgászaton  kívül  továbbra  is  lehetőség  van  rendez-
        zott negatívumot. Az eltarthatóság lényeges dolog, de   vények  (családi-  és  céges  rendezvények,  piknikek,  ver-
        pont a lényeget veszi el. Megszűnik a természetesség   senyek)  megtartására.  Barátságos  és  kellemes  környe-
        látszata,  megbomlik  a  harmónia  a  mesteri  csaliban.   zetben pihenhet felújított vendégházunkban, ahol 3 db
                                                               4 ágyas és 4 db 2 ágyas szobával, közös helyiséggel, te-
        Ugyan a ponty nem eszi szívesen az agyontartósított    akonyhával és terasszal, valamint egy különálló 4 ágyas
        bojlit, ha mégis megtenné, partra vetve csak mumifi-   apartmannal várjuk kedves vendégeinket
        kálódna, nem is hasznosulna a természet körforgása
        részeként.
           Az emberi táplálkozásból jól ismert E-k és antioxi-
        dálisok,  a  mi  érzékszerveinket  képesek  becsapni  ám
        az  állatok  jóval  „értelmesebbek”.  Az  ún.  gyári  bojlik
        kóstolásakor 10-15 másodperc alatt még mi is kiérez-
        zük  a  kellemetlenül  maró  tartósítót.  A  termékekben
        semmilyen  tájékoztató  nem  ismerteti  az  összetételt,
        pedig  a  lényeg  ugye  ez  lenne.  Gondolataim  nem  a               SZOLGÁLTATÁSOK:
        környezetkárosító hatás irányába mutatnak – jóllehet      szállás (fűthető szobák)  társalgóban TV  hűtő
        sok nyugati vízbe már nem lehet akármit hajigálni –      fedett terasz  sátorhely  fűthető rendezvénysátor
        hanem a fogástalanságra találtam okot. A rossz bojlik            büfé  csali  horgászfelszerelés
                                                                           horgászási lehetőség a tavon
        esetleges  sikerét  a  hungarocell  golyó  fogósságához           futballpálya  pin-pong asztal
        tudom hasonlítani. Vagy véletlen elakadásról van szó,                bográcsozási lehetőség
        vagy a kíváncsiságon veszít rajta egy-két potyka. Mert     parkoló (szállóvendégeink részére zárt parkoló )
        ugye azt senki sem gondolhatja, hogy a halak tömeges                         WIFI
        műanyagfogyasztásáról érdemes lenne beszélni.             http://www.erdeszto-ravazd.hu/
           Érdekesebb  dolog  a  bojli,  mint  univerzális  űrha-  E-mail cím: erdeszto@freemail.hu
        jóskaja-szerű  megközelítése.  Az  alkotók  ismételt       Telefonszám: +36-30-494-66-77
        taglalása  nélkül  szeretném  megjegyezni,  hogy  az

                                                                                                                   29
   24   25   26   27   28   29   30   31   32