Page 15 - szeptember
P. 15

VITAMINOK:                                            terén. A különleges ízek felkeltik áldozataink érdek-
        ● készítmények formájában (kiegészítésként)           lődését, s ha jó a bojli, meg is eszik azt.
                                                                Zárszóként  a  bojlis  mentalitásra  utalok,  és  kérek
        ÁSVÁNYI ANYAGOK ÉS NYOMELEMEK:                        mindenkit a kíméletes bánásmódra, valamint a kifo-
        ● ugyancsak  készítmények  formájában  (kiegészítés-  gott halak visszaengedésére, ezzel is lehetőséget nyújt-
        ként)                                                 va a felnövekvő bojlisgenerációnak céljai elérésében.

        AMI SEGÍTHET A FENTIEKEN KÍVÜL:                       ZÁRÓAKKORDKÉNT ÍME EGY BIZTOS BOJLIS RE-
        appetite stimulators (a szervezet belső reakciójaként  CEPT, AMELY MÁR OLY SOKSZOR BIZONYÍTOTT:
        növeli az étvágyat)                                   ● 20 % szójaliszt
           Az aromákról szándékosan megfeledkeztem, és  ● 15 % tejpor
        csak  azt  tudom  javasolni  minden  horgásztársam- ● 15 % halliszt
        nak, aki bojligyártásra adja a fejét, bánjon mérték- ● 15 % pörköltmogyoró-őrlemény
        kel  a  mennyiséget  illetően,  de  bátran  az  újítások  ● 10 % vegyes magőrlemény
                                                              ● 5 % tojásalbumin
                                                              ● 5 % kukoricaliszt
                                                              ● 5 % rozsliszt
                                                              ● 5 % tigrismogyoró őrlemény
                                                              ● 5 % zsemlemorzsa,
                                                              ● kívánt mennyiségű tojás és kg-onként 0,5 dl. olíva-
                                                              olaj

                                                              KIEGÉSZÍTŐKÉNT:
                                                              ● kevés só
                                                              ● néhány dkg szőlőcukor
         Ha ügyesen „dolgozzuk ösz-                           ● aminokomplex
                                                                                                                      pontyhorgászat
         sze” a bojlit, ilyen eredmé-                         ● étvágygerjesztő
         nyekben lehet részünk                                ● aroma
                                                                                                           -zsolti


















































                                                                                                                   15
   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20