Page 11 - szeptember
P. 11
A legtöbb szemes csalinak vízben
duzzadni kell, majd meg kell főzni
a bevetésük előtt. A pontyok így
szeretik a leginkább
re. Jó tapasztalataimat húsosabb, ausztrál mazsolák- rogra szánt szemeket közvetlenül a zacskóból is felfűz-
kal értem el. Hajszálelőkére felfűzve csupán 3-4 órát hetjük.
bírnak ki, de mindenképpen próbáljuk ki! Remélem, sikerült hasznos tanácsokkal ellátnom Önö-
Elkészítés: A mazsolát meleg vízzel öntsük fel, és hagy- ket, és bízva a sikeres horgászatban, kívánom, hogy
juk 2-3 órát állni. Vigyázzunk, semmiképpen sem szabad görbüljön a bot!
főzni! De ha nem érünk rá foglalatoskodni vele, a ho- Kovács- pontyhorgászat
Harcsázó ólom
DEÁKY FIREBALL
A TERMÉKET
KERESSÉK
A VISZONTELADÓI
HORGÁSZBOLTOKBAN!
www.deakyfishing.hu
A facebook oldalunk: https://www.facebook.com/deakyfishing
A viszonteladók linkje: https://deakyfishing.hu/viszonteladok
11