Page 11 - szeptember
P. 11

A legtöbb szemes csalinak vízben
          duzzadni kell, majd meg kell főzni
          a bevetésük előtt. A pontyok így
          szeretik a leginkább






























        re. Jó tapasztalataimat húsosabb, ausztrál mazsolák-  rogra szánt szemeket közvetlenül a zacskóból is felfűz-
        kal értem el. Hajszálelőkére felfűzve csupán 3-4 órát  hetjük.
        bírnak ki, de mindenképpen próbáljuk ki!              Remélem, sikerült hasznos tanácsokkal ellátnom Önö-
        Elkészítés: A mazsolát meleg vízzel öntsük fel, és hagy- ket,  és  bízva  a  sikeres  horgászatban,  kívánom,  hogy
        juk 2-3 órát állni. Vigyázzunk, semmiképpen sem szabad  görbüljön a bot!
        főzni! De ha nem érünk rá foglalatoskodni vele, a ho-                                             Kovács-     pontyhorgászat


                                                                                   Harcsázó ólom

                                                                 DEÁKY FIREBALL



















           A TERMÉKET

           KERESSÉK

           A VISZONTELADÓI
           HORGÁSZBOLTOKBAN!



                                                                            www.deakyfishing.hu

              A facebook oldalunk: https://www.facebook.com/deakyfishing

                 A viszonteladók linkje: https://deakyfishing.hu/viszonteladok



                                                                                                                   11
   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16