Page 30 - majus
P. 30

Füstölt harcsa





                                                            készítése









                                                         A halfüstölés korántsem olyan bonyolult, ahogy egye-
                                                         sek gondolják!  A hazai gasztronómia meghatározó
                                                         része a füstölt ételek készítése, legyen az hús, sajt,
                                                         vagy  éppen  hal.  Ez  utóbbit  rövid  idő  alatt,  néhány
                                                         egyszerű  lépésben  elkészítheti!  Kiváló  minőségű,
                                                         akár saját fogású halakat füstölhet, a saját ízlése sze-
                                                         rint, akár otthonában is! Friss, finom, egészséges étel
                                                         pillanatok alatt!


                                                            Az alábbi videóban lépésről-lépésre megtekintheti, ho-
                                                         gyan készül a házi füstölt harcsa:








     gasztronómia horgaszkalandok.hu





















































    30
   25   26   27   28   29   30   31   32